barasti amsterdam

In de gezellige Pijp in Amsterdam bevindt zich restaurant Barasti. Hier kan je culinair genieten van overheerlijke borrelhapjes tot vele internationale klassiekers zoals Flammkuchen en juicy burgers allemaal van hoogstaande kwaliteit.

De menukaart wisselt regelmatig waardoor je elke keer weer verrast wordt met vernieuwde gerechten en fenomenale smaakcombinaties.

Zeker zijn van een tafeltje? Reserveer dan even.


Lunch & Diner

Bij ons vind je een breed scala aan ontbijt, lunch en diner gerechten. Tunamelt sandwich, spareribs of een heerlijke salade? Bekijk hier de hele kaart

Groepsreservering

Je bent bij ons van harte welkom met een groep. Kom je met méér dan 6 personen? Dan houden wij hier graag rekening mee. Reserveer dan ia onderstaande button.


Locatie & COntact

 

Adres

Ferdinand Bolstraat 149
1072 LH Amsterdam

Openingstijden

Ma: gesloten

Di-Do: 15:30–01:00

Vrij-Za: 11:00 - 03:00

Zo: 11:00 - 01:00

+ 31 (0)20 846 34 76


feestje geven?

Verjaardag, jubileum, geslaagd of een andere goede reden om met je vrienden, familie en geliefden iets te vieren? Wij helpen je graag! Vier jouw feest bij ons. Vraag eenvoudig naar een prijsindicatie en de beschikbaarheid.

bedrijfsborrels

Barasti is de ideale plek voor bedrijfsborrels. Wij helpen je graag met de organisatie. Lekker centraal, een ongedwongen sfeer en gastvrije bediening zorgen voor succes! Vraag eenvoudig een offerte aan via ons formulier.